Baza Modelleri ve All Home AVM

Baza Modelleri ve All Home AVM

Baza kullanımı 90 lı yılların başından bu yana ülkemizde bir hayli tercih edilen çok çocuklu ailelerin ortamı derli toplu düzenli ve kısıtlı alandan tasarruf etmek adına tercih ettikleri mobilya biçimi olması ile bir hayli fazla satılmakta olan hatta ihtiyaca göre şekillenen trende ve modaya uygun olarak üretilmekte olan mobilya türüdür.

2’Li tekli baza türleri olmak üzere tek kişilik ya da çift kişilik olan modelleri mevcuttur. Bazalar özellikle son yıllarda daha çok tercih edilmesinin nedeni artık evlerin daha küçük olmasından dolayı eşyaları koyacak çok fazla alan bulunmamasından dolayı daha çok tercih edilir olmuştur. Çünkü yeterli alanınız yoksa kışlık eşyalarınızı kullanıyorken yazlık eşyalarınızı, yazın da kışlık eşyalarınızı bazanın altına koyabilirsiniz. Ayrıca yorgan, yastık, battaniye gibi eşyaları da koyabileceğiniz gibi evde fazla olup da atmaya kıyamadığınız eşyaları koymak içinde ideal bir depolama alanıdır.

Çok çocuk bulunan evlerde ve dar alanlarda ihtiyaca yönelik olarak da tasarlaması yapılabilen bu ürünlerin kullanıcı oldukça fazla birbirinden farklı yeni moda ürünler için All Home Avm baza modelleri sitesine göz atabilirsiniz.

Firmamız 20 yıldan beri faaliyetine Maltepe’de devam etmektedir. Mobilya konusunda bizlerde işini en iyi yapan ve profesyonel çalışan firmalardan biriyiz. All Home AVM en yeni ve gözde modelleri sayfamızda bulabilir, inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.  Sizin için güvenilir bir mobilya firmasıyız.

Mağazamızda her bütçeye uygun mobilya modelleri mevcuttur. Dilerseniz mağazamızda ürünlerimizi görün dilerseniz web sitemiz üzerinden ürünlerimizi inceleyin. Beğendiğiniz ürünü online ya da bizzat görerek de alabilirsiniz.

Sayfamızda en tarz mobilyaların  en yeni ve güncel Yatak Odası Takımı, Koltuk Takımı,ile Aksesuar Sehpa, Sandalye, Masa, Kitaplık, Halı, Kilim, Tablo  ve benzeri ürün gruplarını sizlerin beğenisine sunmaktan gurur duyarız.

Mobilya satarken siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini amaç edinmekteyiz. Bunu yılların verdiği deneyim ve kaliteli ürün malzemesi kullanmaya borçluyuz.

All Home AVM’nin Ürünleri

mobilya maltepe
kesme halı maltepe
halı maltepe
baza maltepe
mutfak masası maltepe
yatak maltepe

Detaylı bilgi için iletişim numaralarını arayabilir veya http://www.allhomeavm.com/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.